2008. április 13., vasárnap

Szerkeszd és vedd fel a zenét

by bemapoe

ezzel a kicsi, egyszerű, mégis nagyon-nagyon jól használható programmal. A gépen hallgató zenét is fölveszi. Ez akkor hasznos, ha például olyan helyről hallgatsz, amit nem tudsz letölteni.

A zeneszerkesztő része olyasmi, mint a Nero Wave Editor, csak ingyenes és könnyebben használható. Úgy tűnik, mintha nem lenne annyi effekt benne (ez nem biztos azért), de a legfontosabbak megvannak, és sokkal könnyebben használható. Emellett profinak tűnik, mert a meglévő effekteket nagyon széles körűen be lehet állítani. Sok mindent akartam én már a Nero Wave Editorral, de nem nagyon sikerültek, meg az lassú, és bonyolult, de ezzel meg tudtam csinálni, különösebb keresgélés nélkül.

Ez tulajdonképpen mindent tud: hangerő-, sebesség-módosítás, csend beiktatása, ellentétes lejátszás, zajszűrés különböző felvételekből, visszhang, fokozatos hangerő-változtatás, és még sok olyn effekt, amikhez én nem értek (phaser, flanger, chorus, amplify, reverb, high-pass filter, compressor, mix stereo channels, etc.), és amiket nagy részletességgel, különböző csúszkákon kell beállítani.

Épp' a Deezerről veszek fel egy albumot vele, amit aztán majd szertevágok számokra :)

2 gondolat:

Koppany írta...

Nem működik a letöltőoldal, a köcsög extra blokkolta.

Bálint írta...

http://www.free-sound-editor.com/PowerSoundEditorFree.exe

;)