2008. május 30., péntek

BSPlayer

by bemapoe

Ezt is valószínűleg sokan ismerik, mégis "kötelességem" posztolni, mivel már megjelent az új verziója, AMI NEM JÓ, mert regisztrációt kér, anélkül nem is enged gyakorlatilag semmit csinálni. Az alábbi ezért természetesen a régi verzió.

Szóval a BSPlayer egy kiváló lejátszóprogram, ami főként filmek lejátszására való. Előnye, hogy gyors, stabil és kicsi, nem úgy, mint a Windows Media Player, aminél fél óra, míg egyáltalán betölt a film. Képes .sub, illetve .srt formátumú feliratokat megjeleníteni, de magunk állíthatjuk be, melyik filmhez melyiket szeretnénk. A felirat betűméretét, színét, betűtípusát, pontos helyét is beállíthatjuk és (elvileg) lehetőségünk van csúsztatni is őket, már persze ha nem jól van időzítve a filmhez.

Hogyan telepítsem a firefox-kiegészítőket?

4 gondolat:

lightpost írta...

ajánlom szíves figyelmedbe a Media Player Classic nevű programot. ami nem a windowsos media player, viszont gyors, néhány kodekkel megtámogatva szinte mindent lejátszik, rengetegféle feliratformátumot ismer, ismeri a videodvdket, és talán még nem is foglal túl sok helyet. http://gabest.org/ ez a hivatalos oldal címe, de amúgy én egy CCCP kodekpakkban találtam, és szinte mindent tudott már úgy is. pöpec.

Névtelen írta...

én pedig ajánlom a Korean Media Player-t. Beépített kodekjeivel eddig mindent lejátszott nálam, az egész amúgy összesen 15mb. Hibás, sérült, félkész állományokat is lejátszik...

bemapoe írta...

Majd kipróbálom :) Kellene már egy rendes töredékfájl-lejátszó

Névtelen írta...

próbáld ki mindenképp, nagyon ajánlott, és ha letesztelgetted, akkor írhatnál róla egy postot, hogy többen megismerjék, mert a LEGJOBB jelenlegi lejátszó, csak alig néhány ember ismeri